Bestuur

Het Bestuur van Hanze Gym Hattem bestaat uit hard werkende vrijwilligers die hun best doen bestuurlijke leiding te geven aan de vereniging.
Om dit goed te doen houden zij maandelijks een vergadering waarbij beslissingen genomen worden die in het belang zijn van Hanze Gym Hattem.
U kunt ten alle tijde contact opnemen met onderstaande personen waarbij ze u te woord staan en indien nodig verdere stappen zullen ondernemen.

Voorzitter Kim Pleiter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Aanspreekpunt turnen/gym
Secretaris Henrieke van Praag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Aanspreekpunt jazz
Penningmeester    Hendrien Fiks Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Lid Edwin Beumer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanspreekpunt acro

Sponsoring

Lid Judith Mulder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Lid Jelle Spaan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Lid Vacant