Hanze Gym Hattem in uitvoering

DENK MEE OVER DE TOEKOMST VAN ONZE VERENIGING

op 22 mei van 19.30 – 22.00 uur

Uitnodiging klein

Een van de mensen van ons belteam (zie onder) 
zal u nog persoonlijk bellen voor deze avond.

Tot gauw!

Belfoto klein

Uitvoering Hanze Gym Hattem

 

Zaterdag 7 juli organiseert Hanze Gym Hattem een uitvoering. Bijna alle groepen doen hier aan mee! 
Zoals u kunt zien zijn er 3 verschillende programma's, omdat het gewoonweg niet mogelijk was alle groepen het podium te geven in 1 show. 

Dat betekend dat er 3 verschillende shows zullen zijn, een ochtend-, middag- en avondprogramma. De meeste groepen doen in 2 verschillende shows mee. De kaarten zijn te verkrijgen in de voorverkoop, op dinsdag 26 en donderdag 28 juni. Beide verkoopmomenten vinden plaats tussen 18:00-19:30 in de gymzaal aan de Eijerdijk. Mochten er kaarten over blijven zullen deze verkocht worden aan de deur op 7 juli. 

We verkopen ook loten waar erg leuke prijzen mee te winnen zijn! Deze loten kosten €1,- per stuk of 6 loten voor €5,-

 

Hieronder kunt u de indeling van de 3 shows vinden:

Avondprogramma

Middagprogramma

Ochtendprogramma 

 

 

Algemene Ledenvergadering

Beste leden, ouders/verzorgers van leden,

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering 2018 van Hanze Gym Hattem.
Deze vindt plaats op woensdag 28 maart as. in De Open Poort, Veldhoeve 1 in Hattem. Vanaf 19.30 uur liggen de stukken ter inzage voor u klaar. De vergadering start om 20.00 uur. Deze agenda komt zo snel mogelijk op de website te staan (www.hanzegym.nl) onder [Nieuws] > [Verenigings-documenten]. Hier kunt u tevens de notulen vinden van de Algemene Ledenvergadering 2017.


Graag tot woensdag 28 maart!

Hanze Gym Hattem zoekt nieuwe juryleden

 

 

Op woensdag 17 januari start een TD1 cursus in Zwolle. HGH krijgt er graag nog wat juryleden bij, 1 kandidaat heeft zich al gemeld. De startbijeenkomst op 17 januari is verplicht, daarna zijn er nog 2 oefenavonden op 31 januari en 14 februari (niet verplicht, wel aan te raden). De rest van de cursus/examen kan digitaal in eigen tijd en tempo worden gevolgd. Heb je een beetje gymachtergrond of belangstelling hiervoor, meld je dan vóór de kerstvakantie bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor aanmelding of meer informatie.

 

Gezocht: nieuwe bestuursleden

Oproepbestuursleden