Mooie resultaten voor Hanze Gym Hattem

Zaterdag 4 november turnden 3 teams in Beekbergen mee met de clubteamwedstrijden.
Normaal gesproken is turnen een individuele sport, maar tijdens de clubteams geeft de totaalscore van het team het eindresultaat.

Het team Instap D1 bestond uit Eva Eikelboom, Lynn Bosman, Noreen Fiks, Maureen van Ommen en Sophie de Haas.  De beste totaalscore behaalden ze op het onderdeel sprong. Ze eindigden met het team op de 4e plaats.

Het team pupil 2 - jeugd 1 bestond uit Kyra Mulder, Floor van Winkoop, Maartje Eikelboom, Rinusia Kunga en gastturnster Lenthe Bosman van Pegasus Heerde. Dit team behaalde een hoog resultaat op brug. Tijdens de prijsuitreiking kregen de bronzen medaille omgehangen, maar helaas werd de uitslag later gecorrigeerd. Ze eindigden op een mooie 5e plaats.

Als laatste turnde het team jeugd 2 - junior F, bestaande uit Lieke van den Berg, Manou van der Linde en Milou van Ommen. Deze meiden behaalden als team een 2e plaats op het toestel balk. In het totaalklassement eindigden ze als 5e.

Start Selectie groepen Wedstrijdverslagen Turnen dames Mooie resultaten voor Hanze Gym Hattem