Halve finale zaterdag 6 februari

Zaterdag 6 februari turnden de heren van Hanze Gym Hattem de halve finale. Deze wedstrijd zijn de tickets te verdienen voor de district finale noord en oost Nederland.

Milan Wolf mocht het spits afbijten. Na een stabiele wedstrijd met een mooie 3e plaats op ringen, ging het op voltige helaas mis. Ondanks de fout eindigde Milan toch op een mooie 12e plaats. Deze plaats is genoeg voor een ticket naar de district finale!
De 2e wedstrijd was het de beurt aan Ruben Meijerink en Jesse Mulder. In het grote deelnemersveld van 33 deelnemers zijn er maar 15 tickets voor de district finale. Na een goede wedstrijd van beide turners mochten ook beide heren een ticket mee naar huis nemen.
Wedstrijd 3 was het de beurt aan Niels van der Kolk en Sjoerd Wessels. Na de twee goede prestaties van de vorige wedstrijd moesten de heren hun positie verdedigen. Na 2 prachtige oefeningen op brug werden beide heren hier eerste. De wedstrijd werd door beiden stabiel voortgezet en zo mocht Sjoerd Wessels de bronzen medaille in ontvangst nemen en Niels van der Kolk het goud!
Alle heren zijn dus door naar de finale wedstrijd 23 april!