Turnen heren districtsfinale

Zaterdag 13 mei mochten vier heren van Hanze gym Hattem deelnemen aan de District finale Noord en Oost Nederland. Deze eer hebben ze behaald door via de plaatsingswedstrijden door te stromen.

De eerste wedstrijd was het de beurt aan Milan Wolf, na een prima start en een perfecte rekstok oefening behaalde Milan uiteindelijk de 5e plaats in het grote deelnemersveld. De tweede wedstrijd mochten Ruben Meijerink  en Jesse Mulder aantreden. Nadat beide heren een goede ringoefening hadden neergezet, ging het op voltige en vloer voor beide heren wat minder goed. Hierdoor liepen ze een achterstand op voor een top 10 klassering. Uiteindelijk behaalde Jesse de 19e plaats en Ruben een 25ste plaats. Beide heren waren blij om in de finale te staan en gaan weer hard trainen voor het volgende seizoen! De vierde wedstrijd mocht Sjoerd Wessels aantreden.Op een paar kleine fouten na, heeft Sjoerd een goede wedstrijd geturnd. Met een 1ste plaats op brug en rek wist hij een 6e plaats in het eindklassement te behalen. Deze week zal Sjoerd zich voorbereiden op het NK turnen wat aanstaande zaterdag in Amsterdam zal plaatsvinden.