Open Groninger Acro Kampioenschap

OGK_01.jpgZaterdag 24 mei namen 3 teams deel van de acro-afdeling van Hanze Gym Hattem aan de Open Groninger Kampioenschappen in Scheemda.
Het dames duo pupillen Esther van Zuijlekom en Noa van Walderveen begonnen al vroeg in de ochtend en lieten een stralende oefening zien. Met een mooie totaal score van 25,600 punten mochten zij het hoogste podium betreden en zich kampioen in hun categorie noemen. In de categorie duo E-lijn senior was het vervolgens de beurt aan Mirte van den Berg en Denisha van Dieren. In een sterk deelnemersveld hebben zij zich goed staande weten te houden. Met hun strakke oefening behaalden zij een score van 25,550, wat goed was voor de bronzen medaille. Tot slot was het de beurt aan Jo-ann Eghuizen en Merle Langevoord. Zij lieten een knappe oefening zien, wat beloond werd met 24,750 punten. HIermee eindigden zij op een 7e plaats.
Op zondag mochten Noë Ansmink en Marjolein Geerts deel in de D-duo’s. Zij moesten als eerste van de dag starten. De meiden hebben revanche genomen na de val van twee weken geleden. Zij sloten het seizoen samen mooi af met een 5e plaats. Het C-trio Xanthe Polk, Tessa Ossendorp en Danique Rouwenhorst hebben zich al geplaatst voor het NK in Ahoy. Op deze wedstrijd lieten zij nogmaals zien dat zij zich daar terecht voor hebben geplaatst. Voor hun balansoefening kregen zij het brons omgehangen. Voor hun tempo oefening mochten zij het zilver ophalen. De duo’s en trio hebben weer een top prestatie geleverd.

20150524_171928.jpg

20150524_172806.jpg