4e divisie 3e wedstrijd

foto 5Afgelopen zaterdag werd de derde plaatsingswedstrijd van de 4e divisie in Beekbergen geturnd. Een spannende wedstrijd want na afloop van deze wedstrijd werd bekend gemaakt welke turnsters een ticket voor de regiofinale hadden verdiend. Hanze Gym Hattem was goed vertegenwoordigd met 15 turnsters. Emma & Julia Wijnhoud konden helaas niet deelnemen.

In de eerste wedstrijd turnde de jongste turnster, Phaedra Beumer, een vlekkeloze wedstrijd. Zij werd kampioen op de onderdelen balk en sprong en in het eindklassement werd zij de trotse winnares van het zilver. Kyra Rave, Rinusia Kunga en Maartje Eikelboom zijn de afgelopen tijd goed vooruitgegaan en lieten mooie oefeningen zien. Maartje eindigde door een goede balkoefening (3e) in het totaal zelfs keurig in de top 10, op een 7e plaats. Ook jeugd 1 turnsters Lieke van den Berg en Chantal de Haan turnden hun beste wedstrijd van dit seizoen, zij eindigden als 13e en 10e. De pupillen 2 leverden een unieke prestatie door zich, in twee verschillende poules, allemaal naar de top van het klassement te turnen! Sanne van Dijk en Kyra Mulder werden 6e, Jodie van der Worp werd 5e, Megann Woldberg werd 4e, Meike Fijn won het brons en het zilver was voor Floor van Winkoop en Jeske Roebersen. Sanne van der Weide maakte in de categorie jeugd 2 een foutje op de balk, wat haar de medaille kostte. Desondanks een keurige 2e plaats op vloer en een 5e plaats in de meerkamp voor haar. Lilan van Pinxteren turnde bij de senioren een stabiele wedstrijd en liet een aantal nieuwe elementen zien. Dit wierp zijn vruchten af, want op het onderdeel vloer werd zij kampioen en in het meerkampklassement won zij het zilver.
Hanze Gym Hattem keerde huiswaarts met maar liefst vijf medailles en negen finaletickets. Phaedra Beumer, Chantal de Haan, Meike Fijn, Jodie van der Worp, Jeske Roebersen, Floor van Winkoop, Sanne van der Weide, Lilan van Pinxteren en Emma Wijnhoud hebben zich geplaatst voor de regiofinale op 15 april in Arnhem. De overige turnsters zullen zich gaan voorbereiden op het clubkampioenschap in juni.
Foto 1 foto 4 

foto 6 foto 8