Turnen heren districtsfinale

Zaterdag 13 mei mochten vier heren van Hanze gym Hattem deelnemen aan de District finale Noord en Oost Nederland. Deze eer hebben ze behaald door via de plaatsingswedstrijden door te stromen.

Lees meer: Turnen heren districtsfinale

1/4 finale turnen heren

Zaterdag 11 maart turnde Mannes Hodes uitkomend voor Hanze Gym Hattem zijn 2e kwalificatie wedstrijd op het NK. Dit keer ging het om de 1/8 finale. Er zijn maar 10 plekken te verdelen voor de 1/4 finale. In alle vroegte werd er dit keer afgereisd naar Volendam. Mannes mocht starten op het onderdeel brug. Na een goede start op dit onderdeel bleef Mannes zijn focus houden en wist hij zelfs een 4e plek te behalen op het onderdeel sprong. Tijdens de prijsuitreiking werden ook de namen bekend gemaakt van de heren die door zijn naar de 1/4 finale een spannend moment. Uiteindelijk werd Mannes zijn naam genoemd met een mooie 9e plek. Over 2 weken mag hij in Tilburg zijn positie weer gaan verdedigen. 

Groot aantal Jongens Hanzegym door naar Finales!

Zaterdag 4 februari vond de tweede plaatsingswedstrijd plaats in Ede. Deze wedstrijd waren de oudste jongens van de turnselectie van Hanzegym aan de beurt. Hierbij ging de strijd om een ticket voor de duo districtsfinale. Het is de grote finale van 2 districten samengevoegd, hier vallen de districten noord en oost onder. Ook kon er, indien er de turners bij de beste 6 in hun eindklassement eindigden, een ticket worden bemachtig voor de landelijke finale te Amsterdam.

Lees meer: Groot aantal Jongens Hanzegym door naar Finales!

Turnen heren Stijn Hulshof

IMG 7421Zaterdag 28 januari turnde Stijn Hulshof zijn 2e plaatsingswedstrijd in Nijverdal. Stijn turnt voor het eerst in dit hoge niveau met een groot deelnemersveld met jongens zowel uit Gelderland als Overijssel.

Lees meer: Turnen heren Stijn Hulshof

Zaterdag 13 februari

Zaterdag 13 februari was het de beurt aan Daan Steenhoven om zijn eerste turnwedstrijd van het seizoen te turnen. Door het missen van de eerste wedstrijd door een heup blessure is dit de laatste om zicht te plaatsen voor de kwart finale.

Lees meer: Zaterdag 13 februari